Omgeving

U vind onze Bed and Breakfast in Westkapelle. Het meest westelijke punt van Walcheren. Westkapelle is een mooi kustdorp in de provincie Zeeland en staat voor zon, zee, strand en ruimte. Overnachten in Westkapelle is een goede keus voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie. Slapen in Westkapelle is overnachten direct aan zee, temidden van natuur, dijk, duinen en strand. 

 

Walcheren is het meeste westelijke deel van Zeeland. Als u op de kaart kijkt ziet u dat B&B Dichtbij Zee op het puntje van Walcheren ligt. De hoofdstad van Zeeland, Middelburg ligt centraal op het eiland. Daar vlakbij ligt de stad Vlissingen, met de boulevard langs de Westerschelde. Op de rede van Vlissingen komen de schepen zo dichtbij dat je ze bijna kunt aanraken. 

Op Walcheren is de zee altijd dichtbij. Aan de kust en landinwaarts vind je in de omgeving de gezellige dorpen en steden. Dichtbij onze B&B in Westkapelle zijn de dorpen Domburg en Zoutelande. Dorpen met karakter die samen een bijzonder geheel vormen. Laat u verassen door het moois dat Walcheren te bieden heeft! 

Tip

Laat ons een suggestie doen voor een leuk dagje weg, goed restaurant, mooiste stranden of juist de rustige plekken. 

 

Copyright © 2023 B&B Dichtbij Zee

nl_NLDutch